Claudiu Zamfir

Și Altex anunță că vinde măști de protecție fără adaos comercial, după eMag. Prețul pe bucată

Thumbnail

Site-urile de comerț online ale magazinelor Altex și Media Galaxy au scos la vânzare 5 milioane de măști de protecție la prețul de 2 lei și 99 de bani bucata, fără să perceapă adaos comercial, a anunțat compania-mamă Altex România, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro.

Oferta este deja disponibilă pe altex.ro și mediagalaxy.ro și va intra în toate magazinele Altex și Media Galaxy din țară, începând de săptămâna viitoare.

Altex România spune că a negociat cu furnizorilor săi acest preț, asumându-și adaos zero la vânzare, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor populației, și alăturându-se astfel, demersului inițiat de eMAG.

„Chiar de astăzi, clienții Altex și Media Galaxy au dispoziție pe site-urile http://altex.roaltex.ro și mediagalaxy.ro, măști de unică folosință la 2,99 lei bucata, fără adaos comercial.  Săptămâna viitoare, va ajunge în țară un lot de importuri directe, iar de atunci produsele vor fi disponibile si în magazinele Altex și Media Galaxy din toată țara.

Cantitatea contractată este de peste 5 milioane de măști. Vor fi disponibile continuu și nu vom avea niciun adaos comercial. Acesta este un moment în care primează siguranța oamenilor și nu costurile. Altex, ca firmă românească de tradiție, are datoria socială să se implice direct în asigurarea bunăstării românilor. Inițiativa eMAG este una lăudabilă, pe care o salutăm și la care ne alăturăm. De asemenea, vom face eforturi de optimizare a achizițiilor, astfel încât să putem veni cu prețuri și mai mici, în perioada imediat următoare.”, a declarat Dan Ostahie, fondator și CEO ALTEX România

Parallax

Vizualizari
78899
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
xxxx
yyyy
tot ce e peste 1 leu e hotie!
poza de profil
Gheorghe
Hartan
Comanda ATX000005019042-1 din 10 aprilie,confirmata ,nu a ajuns nici la aceasta data .Rog seriozitate si promptitudine.

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri