Adi Iacob

Peste 450 de lideri din afaceri și investitori au semnat un angajament împotriva răspândirii COVID-19

Thumbnail

Peste 450 de lideri din afaceri, investitori şi persoane publice au semnat o scrisoare deschisă în care se angajează să facă tot posibilul pentru a stopa răspândirea pandemiei COVID-19 în Statele Unite.

Scrisoarea spune că liderii de afaceri pot încetini ritmul în care focarul de coronavirus se răspândeşte în toată ţara şi solicită semnatarilor să întreprindă o serie de acţiuni, inclusiv să lase angajaţii să lucreze de acasă, scrie Mediafax.

Scrisoarea le solicită directorilor un „leadership îndrăzneţ” ("bold leadership") în combaterea COVID-19, boala cauzată de coronavirus, trimiţând angajaţii să lucreze de acasă, să îi sprijine pe angajaţii care vor fi obligaţi să vină la serviciu şi să evite organizarea evenimentelor publice cu multe persoane.

Scrisoarea a fost inspirată de milioanele de americani care lucrează “în prima linie”, precum farmaciştii sau lucrătorii din magazinele alimentare, care nu vor putea închide. „Cel mai bun lucru pe care îl putem face cu toţii pentru acea forţă de muncă este să rămânem acasă”.

Scrisoarea este destinată întregului sector privat din Statele Unite şi a acumulat rapid o listă de manageri cunoscuţi, inclusiv CEO-ul Zoom, Eric Yuan, CEO-ul şcolii Lambda, Austen Allred, preşedinte şi CEO al American Express şi partenerii de la firmele VC Accel şi Insight Partners. Starul NBA, Stephen Curry, este şi el unul dintre semnatari.
 

Parallax

Vizualizari
1298
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri