Adi Iacob

Finanțare de 10.000 euro pentru soluții în criza coronavirus: Telemuncă, sănătate, educație, cultură, informare corectă

Thumbnail

Partenerii ediției 3 a Future Makers au decis să ofere 10.000 euro ca suport pentru soluții de inovare socială în contextul Covid-19 care susțin accesul la distanță la muncă, sănătate, educație, cultură, bunuri și servicii, îmbunătățirea relației cu autoritățile, protejarea celor afectați sau informare corectă despre coronavirus.

Peste 100 de echipe au aplicat la competiție și astăzi, 7 aprilie, de la 18:30 în fața a 5 membri din juriul Future Makers, 10 echipe finaliste își susțin prezentările finale.

Juriul Future Makers ce va pune întrebări celor 10 echipe finaliste este format din:

  • Sergiu Neguț, MSM
  • Mihaela Niță, Coca Cola România
  • Mihai Toader-Pasti, EFdeN
  • George Buhnici, Cavaleria.ro
  • Ciprian Stănescu, Social Innovation Solutions

Future Makers este un program educațional complex pentru peste 2000 de tineri antreprenori în cadrul căruia vor avea loc ateliere de antreprenoriat și trenduri de viitor în 25 de orașe în perioada martie-mai. Conținutul atelierelor va fi online și poate fi accesat de oricine, pentru a facilita astfel accesul la resurse educaționale antreprenoriale. 50 de echipe din toată țara vor fi selectate de juriul competiției și vor primi 4 luni de incubare, mentorat și conectare internațională. Premiile finale sunt în valoare de 20.000 de euro și prezentarea finală va avea loc în 18 noiembrie, în cadrul Future Summit, cel mai mare eveniment despre trenduri de viitor.

Future Makers Soluții Coronavirus este o competiție adiacentă programului Future Makers și se adresează tinerilor între 18 și 29 de ani sau echipelor ce au cel puțin 50% din echipă persoane din această categorie de vârstă.

Future Makers este un program finanţat de Fundaţia Coca-Cola şi este organizat de Global Shapers Bucharest Hub, parte a rețelei globale de organizații de tineri a World Economic Forum, şi de Social Innovation Solutions, organizație de sprijin pentru inovare şi antreprenoriat social.
 

Parallax

Vizualizari
613
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri