Claudiu Zamfir

Răspuns la coronavirus COVID-19: Medicii români, invitați să folosească gratis aplicația XVision pentru radiografii pulmonare

Thumbnail

Startup-ul românesc XVision îi invită pe toți doctorii din România să folosească gratuit aplicația sa de analiză a radiografiilor, pentru examinarea plămânilor pacienților, în efortul medical din România de prevenre a răspândirii coronavirusului COVID-19.

Anunțul XVision:

În aceste circumstanțe extraordinare, sistemul dezvoltat de noi poate fi un ajutor suplimentar în gestionarea volumului mare de muncă al medicilor și în detectarea mult mai rapidă a leziunilor pulmonare provocate de coronavirus.

Ne-am propus să contribuim la eforturile naționale făcute în lupta coronavirus, oferind acces pro bono la XVision oricărui doctor care consideră că această aplicație i-ar putea ușura munca în perioada următoare. Vă stăm la dispoziție pe email ( contact@mindfullytech.com ) sau pe rețelele de socializare!

Startup-ul MedTech XVision a anunțat pe 29 ianuarie 2020 că a introdus o platformă medicală care analizează radiografiile pulmonare folosind inteligența artificială, în premieră în România, în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” din Timișoara.

În efortul de combatere a coronavirusului COVID-2019, acceleratorul de afaceri Techcelerator a lansat apelul „Romanian Startups Against Coronavirus”, prin care cheamă antreprenorii români inovatori să contribuie soluții.

Și XVision a anunțat că se alătură acestui apel.

Parallax

Vizualizari
14904
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri