Claudiu Zamfir

Cine face angajări? Anunțuri gratuite de joburi remote, pe BestJobs

Thumbnail

Firmele din România pot posta gratuit anunțuri de angajare pentru posturi în regim de lucru de la distanță (remote) pe platforma de cariere BestJobs.eu, până la sfârșitul lunii martie 2020, într-o perioadă în care mulți patroni se văd nevoiți să-și treacă angajații în șomaj tehnic sau să-i disponibilizeze, ca urmare a situației create de pandemia coronavirus COVID-19.

Anunțul a fost făcut de Călin Fusu, fondatorul BestJobs și CEO-ul companiei Neogen, care deține portalul.

„Pentru a sprijini eforturile tale de recrutare, până la finalul lunii martie îți punem la dispoziție opțiunea de postare a joburilor de tip Remote în mod gratuit. Singurul criteriu e să te asiguri că ai selectat „remote” în rubrica „Tip de angajare” atunci când publici jobul tău”, spun cei de la BestJobs.

Ca urmare a pandemiei COVID-19, o serie întreagă de firme - printre care restaurante, baruri, saloane de înfrumusețare, magazine situate în mall-uri - au fost obligate să-și suspende activitatea prin măsuri impuse direct de autoritățile române pentru a preveni răspândrea coronavirusului.

De asemenea, multe alte firme românești au scăderi mari de activitate ca urmare a încetinirii economiei, în situația creată de pandemie.

Pe de altă parte, munca în regim remote permite unor firme să-și protejeze angajații și să-și continue și activitatea într-o anumită măsură.

BestJobs este una dintre cele mai importante platforme de recrutare online din România. Cu o experiență de peste 18 ani în domeniu, BestJobs a fost implicată în transformarea și inovarea industriei de recrutare online și integrează astăzi tehnologii digitale de ultimă generație pentru a oferi cele mai eficiente soluții de angajare.

Cu un număr de peste 2,5 milioane de profesioniști conectați la piața muncii și peste 25.000 de joburi active în orice moment, atât în țară, cât și în străinătate, BestJobs creează conexiuni între toți cei care vor să găsească un job mai bun și angajatorii care caută noi talente.

Parallax

Vizualizari
2959
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri