Adi Iacob

Aplicație de taxi și ridesharing: Românii au donat peste 3.000 de curse gratuite pentru medici

Thumbnail

Românii au donat până în prezent peste 3.000 de curse gratuite prin intermediul aplicației de taxi și ridesharing FREE NOW (Clever) pentru personalul medical și auxiliar care se implică activ în combaterea coronavirusului și în gestionarea stării de urgență din București și Cluj-Napoca. 

Prin secțiunea Heroes din aplicație, ei pot comanda curse și se pot deplasa gratuit în perioada stării de urgență, în baza legitimației de serviciu. 

Inițiativa FREE NOW face parte dintr-un demers amplu, desfășurat în toate cele 10 țări europene în care grupul operează — Germania, Marea Britanie, Irlanda, Spania, Portugalia, Italia, Polonia, România, Austria și Suedia. Pe plan local, compania a încheiat și un parteneriat cu Asociația Studenților din Universitatea Politehnică București, astfel încât cei care vor să vină în sprijinul medicilor să aibă mai multe opțiuni pentru a dona curse, pe platforma dedicată inițiativei sau direct prin intermediul asociației.

Potrivit reprezentanților companiei, aplicația de taxi și ridesharing dorește să extindă ajutorul pentru medici și dincolo de București și Cluj-Napoca, în alte orașe din țară în care aplicația este disponibilă, iar Inițiativa este susținută și de aplicația yeParking, care adună în prezent o comunitate de 10.000 de șoferi.
 

Parallax

Vizualizari
240
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri