Campus Google la Varșovia, pentru startup-uri de jocuri mobile

Thumbnail
Organizator
Google for Startups
Pret
GRATUIT
Perioada
29-Noi-2018, 23:59
Locul desfasurarii
Google Campus Varșovia
#
Body

Google anunță o nouă etapă a programului Residency pentru startup-uri din industria jocurilor pentru telefoane mobile. Fiecare startup selectat în program primește mentorat și spațiu de lucru în Campusurile Google din Londra, Madrid, São Paulo, Seul, Tel Aviv și Varșovia. Data limită pentru înscrieri este 19 noiembrie 2018.

Google for Startups Residency este un program ce oferă startup-urilor în creștere din Europa Centrală și de Est credite pentru produse Google, conexiuni și acces la cele mai bune practici ale Google. Pe lângă acestea, fiecare startup selectat în program primește mentorat și spațiu de lucru în Campusurile Google din Londra, Madrid, São Paulo, Seul, Tel Aviv și Varșovia.

Ce startup-uri pot participa

  • Echipe care dezvoltă aplicații pentru industria de gaming pentru mobile
  • Ideale sunt startup-uri aflate între etapele de finanțare Seed și Seria A, au produse sau servicii scalabile
  • Echipele lucrează full time pentru startup, pot participa la program timp de 5-6 luni și sunt fluente în engleză

Startup-urile interesate pot depune aplicații online, până pe 19 noiembrie 2018

Aplicațiile vor fi evaluate de echipa Google for Startups împreună cu o comisie de experți în industria de gaming

Selecția se va face în două etape: aplicația online și interviuri cu startup-urile selectate pe lista scurtă a candidaților

Startup-urile selectate se vor putea muta efectiv în Campus în luna februarie 2019

Cu ce sunt sprijinite startup-urile din program

Produse Google: sprijin personalizat, educație și credite pentru produsele Google. Startup-urile pentru a oferi companiilor de pornire instrumentele necesare pentru a-și dezvolta afacerile simplu și rapid.

Conexiuni: Google for Startups are parteneri în peste 135 de țări. Startup-urile sunt conectate la o rețea care le poate ajuta să se dezvolte global.

Cele mai bune practici și metode: startup-urile participante sunt ajutate să stabilească și să urmărească obiectivele și rezultatele cheie (n.r. -  OKR, Objectives and Key Results), să pregătească recrutările pentru echipa de talente, managementul produselor, dezvoltarea strategică și administrarea scalării afacerii.

Potrivit informațiilor furnizate de Google, startup-urile care au participat la ediția din 2017 au reușit să atragă finanțări de peste 23 de milioane dolari și au creat peste 400 de locuri de muncă.  Prima ediție a Campus Residency a început în 2016 cu un Campus în Sao Paulo apoi programul s-a extins în Londra, Madrid, Seoul și Varșovia.  

 

Conţinut

- Ultimele știri -