BT Club. Managementul conflictelor

Organizator
BT Club, Refleqt
Pret
Gratuit
Perioada
17-Apr-2018, 10:00
Locul desfasurarii
Hotel Central, Salonul de Cristal, Bulevardul Republicii, nr. 1, Ploiești
Prahova
Body

Conflictele… Pot să apară incă din secunda în care pui bazele unei relații cu o altă persoană. Fie că este vorba despre o relație de muncă sau de business, o relație de familie, de cuplu, orice relație între două persoane poate să iște conflicte.
 
Să înveți să gestionezi conflicte inseamnă să depui un efort pentru tine și pentru oamenii de care îți pasă. Înseamnă să îți asumi că vrei să ai relații armonioase, bazate pe respect și încredere. Inseamnă să te implici și să nu vrei să renunți ușor la o relație, de orice fel ar fi ea, doar pentru că apar tensiuni, uneori. Dar totul începe de la tine. Mai precis, de la sistemul tău emoțional.
 
Indiferent de ce funcție deții, în planul profesional, lucrezi cu oameni. Și acesta este singurul motiv și cel mai puternic, pentru care ar trebui să fii în sală la conferintă.

Conflictele gestionate inteligent din punct de vedere emoțional, te pot ajuta să:

Te detașezi de situații conflictuale;

  • Fii mai stăpan pe tine când îți gestionezi afacerea;
  • Ai mai mult control în interacțiunile cu cei din jurul tău;
  • Nu te mai cerți tu pe tine pentru că “ti-a sărit mustarul” și ai stricat o relație cu o persoană importantă pentru tine;
  • Ai mai multă liniște în relația de cuplu;
  • Te simți sănătos emoțional și mintal, pentru că ai instrumentele care să te ajute să faci fată oricărei interacțiuni ce se poate transformă în conflict.

Înscrierile la acest eveniment au loc doar prin intermediul butonului de mai sus, inclusiv pentru membrii BT Club.
 
Despre speaker:
 
Cu o experiență de peste 10 ani în studiul naturii umane, Zoltan Vereș și-a dedicat viața descoperirii și înțelegerii “biologiei emotiilor” din corpul uman. Este certificat și acreditat internațional de către “Six Seconds” în Dezvoltarea Inteligenței Emoționale și susține constant training-uri, seminarii, workshop-uri și ședințe de coaching, bazate pe principiile inteligenței emoționale. Zoltan este Speaker, Trainer & Coach la Refleqt și își propune ca prin activitatea sa să dezvolte abilitatea secolului 21-inteligență emoțională, în rândul cât mai multor persoane.
 
  

 

Conţinut

- Ultimele știri -