Raluca Abrihan

5 startup-uri româneşti primesc o finanţare de 200.000 euro

Thumbnail

Cinci startup-uri au obținut investiții de 25.000, respectiv 75.000 de euro de la fondul de investiţii GapMinder, cofinanțat prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, după participarea la programul de accelerare Techcelerator.

Start-up-urile care au primit runde suplimentare de finanțare în valoare totală de 200.000 de euro sunt xVision si Beez, din lotul al doilea al programului Techcelerator, încheiat în cadrul evenimentului din 31 ianuarie, respectiv MedicAI, MiioSmile și ialoc care fac parte din primul lot Techcelerator.

Evaluarea a fost făcută pe baza evoluției companiilor în ultimele 3-6 luni, a impactului pe care îl au soluțiile pentru rezolvarea unor provocări la nivelul pieței, a performanței echipei și strategiei start-up-urilor. Juriul a fost format din membrii fondatori GapMinder Venture Partners, investitori în ecosistemul de start-up-uri, reprezentanți ai partenerilor programului, precum și jurnaliști din zona de tehnologie.

Programul de accelerare s-a derulat pe o perioadă de 10 săptămâni cu sprijinul a peste 60 de mentori români și străini. Techcelerator a inclus sesiuni intensive de business coaching, mentorat, transfer de know-how specific în funcție de industria fiecărui start-up și servicii de marketing. De asemenea, start-up-urile dispun în continuare de acces la comunități internaționale pentru scalare și expunere în piața globală.

Până pe 25 februarie 2019, orice start-up de tehnologie care dorește să se înscrie la a treia rundă de accelerare a Techcelerator poate aplica aici.

Parallax

Vizualizari
2520
Conţinut
Parerea ta despre articol

Acest proiect a fost finanțat cu sprijinul Comisiei Europene. Această publicație (comunicare) nu angajează decât autorul iar Comisia Europeană nu este răspunzătoare de folosirea în alte scopuri a informațiilor conținute.

Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri