Adi Iacob

Ialomița: Mai multe afaceri noi de la sat primesc câte 25.000 euro din fonduri UE

Thumbnail

Peste 1% din populația unui sat din Ialomița va deveni antreprenor, în urma unei selecții fiind alese  22 de firme (37 de persoane vor deschide cele 22 de afaceri noi din cei 3168 de locuitori ai comunei Traian) care vor fi finanțate cu câte 25.000 de euro fiecare, din bani europeni.

Cele 22 de afaceri se finanțează din bugetul proiectului „Împreună inovăm – Măsuri integrate de dezvoltare și incluziune socială în comuna Traian, județul Ialomița, cod 103113” care se implementează pe o perioadă de 36 luni începând cu 21 august 2017, potrivit unui comunicat de presă remis StartupCafe. 

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Afacerile vor avea obiecte de activitate diverse, printre care: croitorie, patiserie, construcții (servicii și producție materiale de construcții), coafor, tăbăcărie și cojocărie, pompe funebre, amenajare grădini, organizare evenimente, tâmplărie lemn, tâmplărie PVC, construcție sobe și șeminee, atelier de reparații auto, cafenea literară, săla de fitness și recuperare medicală, firmă de taxi, servicii de topometrie și pedologie.

Fiecare firmă va primi câte 25.000 de euro și are obligația de a angaja cel puțin o persoană din comună.

Parallax

Vizualizari
1228
Conţinut
Parerea ta despre articol

Acest proiect a fost finanțat cu sprijinul Comisiei Europene. Această publicație (comunicare) nu angajează decât autorul iar Comisia Europeană nu este răspunzătoare de folosirea în alte scopuri a informațiilor conținute.

Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri