Adi Iacob

Cursuri gratuite de antreprenoriat și 40.000 de euro nerambursabili în regiunea Nord-Vest

Thumbnail

Programul Critbiz oferă cursuri gratuite de antreprenoriat pentru 400 de participanți și finanțare nerambursabilă depână la 40.000 Euro pentru cele mai bune 48 de planuri de afaceri. Programul se adresează persoanelor cu vârsta între 18 și 64 de ani cu din regiunea Nord-Vest (județele Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Sălaj și Satu Mare) și care vor să înființeze o afacere nouă în regiune îndomeniul industriilor creative sau IT în mediul urban. 

În cadrul programului vor participa la formare antreprenorială 400 de participanți din regiune, cel puțin 28 din fiecare județ.

Cursurile acreditate de formare antreprenorială au o durată de 40 de ore. La sfârșitul perioadei de formare se organizează concursul planurilor de afaceri, în urma căruia vor fi aleși cei 48 de aplicanți care vor primi finanțare nerambursabilă de până la 40.000 euro.

Pentru a participa la concursul planurilor de afaceri, antreprenorii trebuie să fie înscriși în program până pe 31 iulie.

Calendarul cursurilor și pagina de înscriere poate fi găsit pe site-ul Critbiz (AICI).

Cei mai buni 15 planuri de afaceri din fiecare județ vor fi selectați pentru a participa la sesiunile de pitching județean, unde câte 4 planuri de afaceri din fiecare județ vor câștiga finanțare. După aceea va urma o sesiune de pitching regional, unde alți 24 de planuri de afaceri vor putea să obțină finanțare. Dintre cele 48 de planuri de afaceri finaliște, 24 trebuie să provină din industriile creative și 24 din domeniul IT. Sesiunile de pitching vor fi organizate în toamna anului curent.

Programul CRITBIZ este derulat de Asociația pentru Promovarea Afacerilor în România , care a primit finanțare prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020
 

Parallax

Vizualizari
2260
Conţinut
Parerea ta despre articol

Acest proiect a fost finanțat cu sprijinul Comisiei Europene. Această publicație (comunicare) nu angajează decât autorul iar Comisia Europeană nu este răspunzătoare de folosirea în alte scopuri a informațiilor conținute.

Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri