VIDEO: Aplicaţie realizată de o firmă braşoveană a fost premiată de Facebook - Afaceri - StartupCafe.ro
Raluca Abrihan

VIDEO: Aplicaţie realizată de o firmă braşoveană a fost premiată de Facebook

Imagine principala
facebook

O aplicaţie creata de ATi Studios, un startup fondat de doi braşoveni, fraţii Alexandru şi Tudor Iliescu, a câştigat premiul “Aplicaţia regională a anului”, în cadrul unei competiţii organizate de Facebook.

 

Mondly este o platformă care foloseşte tehnologii precum realitatea virtuală şi chatboţii pentru a-i ajuta pe utilizatori să înveţe mai uşor limbile străine. Aceasta a fost lansată anul trecut, în luna august, de firma braşoveană ATi Studios şi poate ajuta la învăţarea a 33 de limbi străine.

Aplicaţia a primit premiul “Regional App of the Year Europe” (Aplicaţia regională a anului) pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în compeţitia FbStart Apps of The Year

FbStart este un program lansat de Facebook, dedicat startup-urilor din întreaga lume. La categoria aplicaţii au fost premiate în acest an 5 platforme, care au primit în total 160.000 de dolari, din care 15.000 de dolari le revin celor de la Mondly. Cea mai mare parte din bani a fost primită de aplicaţia câştigătoare la categoria “Aplicaţia globală a anului” - premiu obţinut de SoloLearn, din Statele Unite (tot o aplicaţie din domeniul educaţiei, dar din zona de programare IT) –, 100.000 de dolari. Jumătate din valoare premiilor poate fi folosită de câştigători doar pentru promovarea pe Facebook.

Mondly a înregistrat până acum peste 20 de milioane de descărcări, în 190 de ţări.

Parerea ta despre articol
Vizualizari
3343
Conţinut
Adauga comentariu

Atrage clienți noi

Google AdWords Express

Primești 200 de lei bonus pentru promovare online.