Smile Media

[P] Comunicat de presă începere proiect „DOTAREA FTF PLASTICS SRL CU ECHIPAMENTE PERFORMANTE”

Thumbnail

Societatea FTF PLASTICS SRL, cod de identificare fiscală 38784401, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J29/228/2018, în calitate de Beneficiar, implementează începând cu data de 23.12.2022 proiectul cu titlul „DOTAREA FTF PLASTICS SRL CU ECHIPAMENTE PERFORMANTE” , RUE 831, Cod SMIS 159265, în baza contractului de finanțare nr. 831 din data de 23.12.2022,înregistrat cu nr. 328/321/POC/4.41.1. BIS, din data de 30.12.2022 încheiat cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, Axa Prioritara 4 - Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale și asupra pregătirii unei redresări verzi, digitale și reziliente a economiei, Prioritatea de investiții: Sprijinirea capacității IMM-urilor de a crește pe piețele regionale, naționale și internaționale și de a se angaja în procesele de inovare, Acțiunea 4.1.1 Investiții în activități productive, tip de proiect: “Investiții în retehnologizare acordate IMM-urilor din domeniul industriei alimentare și al construcțiilor, în vederea refacerii capacității de reziliență”, APEL 2022.

 

 

Obiectivul general al societăţii FTF PLASTICS S.R.L. este reprezentat de retehnologizarea societăţii şi consolidarea poziţiei firmei, pe piaţa regională, în următorii 5 ani.

Rezultatele finale în urma implementării proiectului determinate de atingerea obiectivelor general și specifice sunt: 

 

 

Descriere obiective specifice ale proiectului

OS 1.  Creşterea cifrei de afaceri faţă de anul 2021, prin extinderea activităţii actuale a firmei, cu un nou domeniu de activitate, aferent codului CAEN 2221, în al treilea an fiscal de la finalizarea proiectului.

Succesul companiei este o reflecţie a profesionalismului, comportamentului şi atitudinii responsabile caracteristice personalului FTF PLASTICS SRL.

 

 

Pentru atingerea acestui obiectiv se au în vedere pe de o parte, valorile echipei (orientarea către client, profesionalismul, munca în echipă etc.), iar pe de altă parte activităţii actuale al firmei, cu un nou domeniu de activitate, aferent codului CAEN 2221, în strânsă corelare cu cerinţele actuale ale pieţei.

Se urmăreşte creşterea productivităţii muncii în anul 3 de sustenabilitate cu cel puţin 15%, raportată la anul fiscal 2021, prin extinderea activităţii actuale al firmei, cu un nou domeniu de activitate, aferent codului CAEN 2221.

OS 2.  Modernizarea si retehnologizarea activităţii FTF PLASTICS S.R.L., pentru extinderea domeniului de activitate, prin producţia de profile din material plastic, conform cod CAEN 2221, în vederea susţinerii unei redresări verzi, digitale şi rezilientă a economiei, la nivel regional, în termen de 12 luni de la finalizarea proiectului şi menţinerea pe o perioadă de încă 3 ani de operare.

 

 

Prin procurarea unor utilaje moderne si a software-urilor de automatizare a activităţii aferent codului CAEN 2221, FTF PLASTICS S.R.L. urmăreşte modernizare si retehnologizarea produselor oferite, urmărind satisfacerea nevoilor clienţilor în ceea ce priveşte calitatea acestora, îmbunătăţirea performanţelor tuturor proceselor şi rezultatelor acestora, pentru a asigura o satisfacţie mai bună a nevoilor clienţilor, în condiţii de eficienţă.

 

Detalii rezultat:

 

RA 1.  Cifră de afaceri crescută cu 15% faţă de anul 2021, prin extinderea activităţii actuale a firmei, cu un nou domeniu de activitate, aferent codului CAEN 2221, în al treilea an fiscal de la finalizarea proiectului.

 

RA 2.  Activitatea FTF PLASTICS S.R.L., modernizată şi retehnologizată pentru extinderea domeniului de activitate, prin producţia de profile din material plastic conform cod CAEN 2221, în vederea susţinerii unei redresări verzi, digitale şi rezilientă a economiei, la nivel regional, în termen de 12 luni de la finalizarea proiectului şi menţinerea pe o perioadă de încă 3 ani de operare.

 

Valoarea totală a proiectului este de 2,827,595.0800 lei.

 

Valoarea totală a finanţării nerambursabile este în sumă maximă de 1,767,098.8200 lei, echivalentă cu 75 % din valoarea totală eligibilă aprobată.

 

Perioada de implementare a proiectului de la data de 23.12.2022, data semnării contractului de finanțare de către Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Competitivitate 2014-2020 și până la data de 31.12.2023.

 

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională  prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, Axa Prioritara 4 - Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale și asupra pregătirii unei redresări verzi, digitale și reziliente a economiei, Prioritatea de investiții: Sprijinirea capacității IMM-urilor de a crește pe piețele regionale, naționale și internaționale și de a se angaja în procesele de inovare, Acțiunea 4.1.1 Investiții în activități productive, tip de proiect: “Investiții în retehnologizare acordate IMM-urilor din domeniul industriei alimentare și al construcțiilor, în vederea refacerii capacității de reziliență”, APEL 2022.

 

Date de Contact: FTF PLASTICS SRL                                                                                      

 

Sediu social: Localitatea Filipestii de Targ, Strada Republicii,Nr.63, Judetul Prahova

 

Reprezentant legal: Anatolii Ciaban

 

Telefon: 0745674662

 

E-mail: anatolii.ciaban@foxfittings.com

Parallax

Vizualizari
97
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 392
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri