Adi Iacob

O nouă modalitate prin care youtuberii pot face bani: Super Stickers

Thumbnail

YouTube introduce o nouă modalitate prin care creatorii săi de conținut pot să genereze venituri în timpul fluxurilor live. Platforma de streaming video a lansat astăzi Super Stickers, pe care fanii le vor putea cumpăra în timpul videoclipurilor live și premierelor, pentru a le arăta youtuberilor cât de mult le place conținutul.

  Caracteristica Super Stickers este menită să completeze instrumentul existent de generare de venituri — Super Chat. Lansat în ianuarie 2017, Super Chat le permite fanilor să plătească pentru a face ca mesajul lor să iasă în evidență în timpul unui video live de pe YouTube.

  În iulie, YouTube anunța că Super Chat este o opțiune prin care aproape 20.000 de canale obțin bani din platforma de streaming video (— o creștere de 65% față de anul 2018).

  Super Stickers se lansează astăzi în 60 de țări, printre care și România, pentru creatorii de conținut care au peste 18 ani și au monetizat canale cu peste 1.000 de abonați, potrivit unei postări pe blogul companiei. Reprezentanții YouTube au vorbit pentru prima dată despre Super Stickers în cadrul evenimentul anual VidCon, o convenție dedicată youtuberilor și fanilor, care a avut loc în Anaheim, California.

  Thumbnail
  Exemple de Super Stickers (Sursa foto: YouTube)

  Ideea pentru Super Stickers este inspirată de la platforma de streaming video pentru gameri Twitch — Bits emotes/cheermotes — care sunt tot stickere animate care pot fi trimise pe chat ca o modalitate de a sprijini creatorii de conținut. 

  Parallax

  Vizualizari
  1527
  Conţinut
  Parerea ta despre articol
  Adauga comentariu

  - Ultimele știri -

   


    Ultimele știri