Adi Iacob

YouTube oferă gratuit filme de la Hollywood, cu pauză de publicitate

Thumbnail

YouTube a adăugat aproximativ 100 de filme de la Hollywood, care pot fi vizionate gratuit deoarece sunt susținute de reclame, potrivit publicației AdAge. Titlurile includ producții clasice precum "Rocky" și "The Terminator”, dar și alte filme cunoscute, cum ar fi ”Zookeeper", "Agent Cody Banks" și "Legal Blonde", printre altele.

Înainte, YouTube a oferit utilizatorilor doar posibilitatea de a urmări filme și emisiuni TV contra cost, similar cu modul în care poți viziona sau cumpăra conținut de pe iTunes al Apple sau Amazon Video.

În prezent, YouTube difuzează reclame pe aceste filme gratuite, însă compania este deschisă la oferte de la agenții de publicitate — cum ar fi sponsorizări sau proiecții exclusive, scrie TechCrunch.

Avantajul platformei video în acest spațiu, în comparație cu alte astfel de servicii, este baza sa de utilizatori (formată din 1,9 miliarde de utilizatori activi lunar) și capacitatea sa de a direcționa anunțuri utilizând date de la Google.

Și alte companii oferă propria colecție de filme gratuite, susținute de reclame. De exemplu, unul dintre cei mai mari retaileri cu magazine fizice — Walmart — oferă filme care pot fi vizionate gratuit prin intermediul platformei Vudu, iar recent a colaborat cu MGM pentru a crea conținut original pentru acest serviciu. De asemenea, se zvonește că Amazon lucrează la ceva similar.

Citește și alte articole despre YouTube

Parallax

Vizualizari
3729
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri