Raluca Abrihan

Vânzările en-gros cresc în online. Cele mai căutate produse

Thumbnail

Comerțul en-gros se mută în online - susţine un jucător român de pe piaţa parcurilor comerciale, după ce în această vară a înregistrat creşteri semnificative ale vânzărilor en-gros, în online. De unde au venit cei mai mulţi cumpărători şi ce produse caută.

În perioada iunie-august a acestui an, 17% din numărul comenzilor din markeplace-ului online doraly.ro au fost en-gros și au reprezentat 37% din totalul cifrei de vânzări al platformei digitale, a anunţat compania.

Analiza vânzărilor platformei arată că majoritatea comenzilor en-gros au venit din București – 16,8% din total, iar în țară, conceptul prețurilor flexibile în funcție de cantitatea comandată a fost cel mai bine primit în Timișoara și Vâlcea, județe care s-au remarcat cu peste 15% din totalul solicitărilor en-gros.

Decorațiunile pentru evenimente se vând cel mai bine en-gros

Produsele din categoria “casă și familie” sunt în topul preferințelor pe platforma doraly.ro. Cei mai mulți clienți au preferat să cumpere în cantități mari decorațiuni pentru evenimente (nunți, botezuri, petreceri diverse). Comenzi en-gros s-au înregistrat însă și în rândul accesoriilor de masă, a textilelor, a produselor sanitare și electrice, electrocasnice mici pentru casă, electronice și accesorii pentru mașină și pentru automatizarea casei.

Cele mai multe comenzi mari pe marketplace în perioada verii au fost plasate de proprietarii de pensiuni și restaurante, care încep pregătirile și reamenajările pentru sezonul de iarnă, dar și cei care se ocupă de corporate catering și târguri food truck, care cumpără, în special, consumabile HORECA, au mai anunţat reprezentanţii platformei online. Aceasta aparţine de Expo Market Doraly, un parc comercial cunoscut în special pentru comerțul en-gros, care înregistrat anul trecut o cifra de afaceri totală a firmelor care își desfășoară activitatea în spațiile sale comerciale de circa 780 de milioane de euro, în creștere cu 8,5% față de anul precedent.

Parallax

Vizualizari
1203
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri