Claudiu Zamfir

Poți cumpăra sau vinde online afaceri pe un marketplace de IMM-uri pan-european

Thumbnail

Investitorii și antreprenorii din România pot cumpăra sau vinde afaceri, pe internet, în toată Europa, printr-un marketplace pan-european destinat firmelor mici și mijlocii, lansat oficial joi.

Marketplace-ul pan-european de afaceri Transeo este primul de acest fel, susține Asociațoa Europeană de Transfer de IMM-uri, deținătorul platformei online lansate la Luxemburg.

Oricine poate consulta platforma, dar numai membrii Transeo pot încărca profiluri, fie pe partea de vânzare, fie pe partea de cumpărare. Odată validat de Transeo, profilul este pus online și membrii sunt obligați să prezinte periodic informații noi pentru a garanta o bază de date calitativă. De asemenea, părțile interesate completează un formular către proprietarului profilului.

Primul obiectiv al Transeo Marketplace este acela de a oferi un loc de întâlnire on-line pentru vânzătorii și cumpărătorii de afaceri (profilele fiind plasate pe platformă de către profesioniști), stimulând astfel achizițiile și creșterea IMM-urilor la nivel internațional.

Parallax

Vizualizari
1373
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri