Denisa Crăciun

Utilizatorii eMAG Genius din București și Ilfov, transport gratuit la comenzile Freshful

Thumbnail

Serviciul Freshful, un hypermarket online cu livrare rapidă a produselor alimentare proaspete lansat de eMAG, oferă transport gratuit membrilor eMAG Genius, la comenzile care conțin produse în valoare de minim 200 lei și sunt plasate în perioada 13 decembrie 2021 –  28 februarie 2022.

Beneficiul se adresează celor peste 150.000 de membri eMAG Genius din București și Ilfov și este valabil în intervalele eligibile Genius din aplicație sau site.

Mai multe informații găsiți AICI.

„Utilizatorii eMag Genius vor să câștige timp, pun preț pe accesibilitate și încep să își dorească o diversitate de produse pe care să le primească acasă. De aceea Freshful le oferă, de azi, un coș complet de cumpărături alimentare livrate fără efort și fără costuri de transport. Ne dorim ca Freshful să devină alegerea principală a membrilor eMAG Genius când vine vorba de e-groceries”, menționează Anca Leopea, Marketing Manager Freshful by eMAG.

De cealaltă parte, Andrei Șercănean, E-commerce Service Director eMAG, spune că „în ultimul an și jumătate clienții eMAG Genius au manifestat un interes crescut pentru categorii noi de produse, iar alimentele proaspete și de calitate reprezintă unele dintre ele. De acum, prin parteneriatul cu Freshful, ei pot cumpăra rapid, din fotoliul de acasă sau de la birou, produse proaspete”. 

Freshul este o companie românească lansată în 2021 și oferă, pe platforma online și în aplicațiile mobile, peste 20.000 de produse alimentare și bunuri de larg consum de la parteneri și producători locali. Pe Freshful, clienții pot vedea disponibilitatea stocurilor în timp real.

Parallax

Vizualizari
279
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri