Raluca Abrihan

Uber: Pierderi de peste 1 miliard de dolari

Thumbnail

Veniturile Uber pentru cel de al treilea trimestru din acest an au fost de 3,8 miliarde de dolari, peste aşteptări. Dar pierderile au fost de 1,1 miliarde de dolari, cu 18% mai mari faţă de aceeaşi perioada a anului trecut, ceea ce a dus la o scădere drastică a preţului acţiunilor, problema majoră a companiei, în ultimele luni.

  • Preţul pe acţiune: 29,21 dolari (în scădere cu 6% de la anunţul rezultatelor financiare)
  • Venit pe cel de al treilea trimestru din 2019: 3,8 miliarde de dolari (peste estimări care vizau un venit de 3,4 miliarde de dolari)
  • Profit: -1,1 miliarde de dolari
  • Total curse: 1,7 miliarde
  • Utilizatori activi: 103 milioane

Thumbnail

Numărul utilizatorilor activi (care plătesc pentru serviciile Uber) a crescut cu 29% în perioada mai sus menţionată, faţă de cel de al treilea trimestru al anului trecut.

Veniturile aduse de Uber Eats, serviciul cu cea mai rapidă creştere, deţinut de companie, au ajuns la 329 milioane de dolari, în creştere cu 105%, faţă de cel de al treilea trimestru al anului trecut.

Uber Freight, serviciu de ridesharing pentru camioane şi transport de marfă, disponibil în SUA, Canada şi câteva ţări europene, are circa 50.000 de transportatori înregistraţi.

Sursa: businesswire.com

Parallax

Vizualizari
1561
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri