Claudiu Zamfir

Uber vrea să trimită pasageri altor firme, unde nu operează compania americană

Thumbnail

Uber vrea să trimită pasageri, prin aplicața sa, altor operatori de transport, în orașele în care compania americană de ridehailing nu activează, iar pentru asta cumpără o firmă britanică de software.

Uber a anunțat joi că a ajuns la un acord pentru a achiziționa Autocab. Această firmă britanică oferă firmelor de taxi și de închirieri auto tehnologii pentru afacerile lor, inclusiv software pentru rezervări și dispecerat. De asemenea, conectează acești operatori de transport cu pasagerii, printr-un marketplace denumit iGo .

„Lună de lună, mii de oameni deschid aplicația Uber în locuri în care compania nu operează, încercând să călătorească. Prin intermediul marketplace-ului iGo, al Autocab, Uber va putea conecta acești călători cu operatori locali care aleg să preia comenzile”, spune compania americană de ridesharing.

La rândul lor, acești operatori de transport vor putea să-și extindă operațiunile și să ofere și șoferilor locali oportunități suplimentare de câștig.

De asemenea, Uber va explora posibilitatea de a oferi șoferilor respectivi oportunități suplimentare de câștig pe platforma sa, pentru servicii adiacente, cum este cea de livrări.

Noile servicii vor fi introduse de Uber mai întâi pe piața din Marea Britanie, cu posibilitate de extindere ulterioară.

 

Parallax

Vizualizari
1031
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri