Claudiu Zamfir

Uber mai intră într-un oraș mare din România

Thumbnail

Încă un oraș mare din România va avea servicii de transport cu mașina intermediate de aplicația Uber.

Oradea este cel de-al 11-lea oraș românesc în care aplicația americană este disponibilă.

Cele 11 orașe românești care au servicii Uber sunt: București, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, iar acum în Oradea, cu planuri de extindere în țară în viitorul apropiat.

În perioada 1 - 11 iulie, toți utilizatorii noi din Oradea pot folosi codul HELLOORADEA pentru o reducere de 50% din costul primelor două curse cu UberX, pentru până la 7 lei reducere/cursă.

Cum se utilizează codurile promoționale Uber:

  • Deschide meniul de sus al aplicației
  • Mergi la “Wallet” -> “Adaugă cod promoțional”, scrie codul promoțional HELLOORADEA pentru o reducere de 50% aplicată cursei Uber
  • Codul promoțional este acum activ în contul tău și se va aplica automat la următoarea cursă Uber
  • Codul promoțional este valid pentru cursele efectuate în Oradea în perioada 1-11 iulie 2021

La fel ca în celelalte orașe din România, pasagerii orădeni beneficiază de o serie de opțiuni disponibile în aplicația Uber, printre care și accesul la informații despre șofer, afișând fotografia acestuia alături de rating, modelul și numărul mașinii. Mai mult decât atât, pasagerii pot urmări cursele în aplicație, atât înainte de sosirea mașinii la locul de preluare, cât și în timpul călătoriei, și pot trimite statusul acesteia unui contact de încredere.

Anul trecut, Uber a lansat o serie de măsuri și proceduri pentru siguranță și igienă, pentru a ajuta comunitățile locale să se deplaseze cu ușurință în perioada pandemiei COVID-19.

Atât șoferii, cât și pasagerii trebuie să poarte mască în timpul curselor și sunt rugați să confirme că au înțeles și că respectă regulile de sănătate și siguranță recomandate de organizațiile mondiale de sănătate.

În România, la fel ca în restul țărilor în care este prezent, Uber utilizează o tehnologie care verifică dacă șoferii poartă mască de protecție. Aceștia trebuie să-și facă un selfie înainte de a se conecta în aplicație. Aplicația le reamintește șoferilor să se spele pe mâini, să-și dezinfecteze mașinile și să țină geamurile deschise pentru a facilita ventilația în timpul curselor.

În Oradea funcționează și aplicația de ride-hailing Bolt, încă din luna mai 2021. Aplicația estoniană funcționează cu serviciile sale de transport de persoane în 12 orașe românești.

---

Citește și:

 

Parallax

Vizualizari
6483
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri