Claudiu Zamfir

Se poate „face Uber” și la Galați. Codul promoțional pentru pasageri

Thumbnail

Și șoferii gălățeni pot câștiga bani din transport de persoane, în sistem ridesharing, prin  aplicația Uber, începând de joi, iar la început pasagerii au tarif redus cu un un cod promoțional, a informat compania într-un comunicat transmis StartupCafe.ro.

Galațiul este al optulea oraș al României și al doilea din regiunea Moldovei în care Uber pătrunde cu serviciile sale de transport urban. Celelalte orașe românești în care operează serviciul sunt: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Iași, Constanța, Craiova.

În Galați, Uber se lansează cu UberX, cel mai utilizat serviciu al aplicației, care oferă acces la curse convenabile și sigure, cu un timp de așteptare de câteva minute - spune compania.  

La fel ca în celelalte orașe din România, șoferii parteneri din Galați sunt licențiați pentru transport - precizează Uber.

În România, la fel ca în restul țărilor în care este prezent, Uber utilizează o tehnologie care verifică dacă șoferii poartă mască de protecție, pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Aceștia trebuie să-și facă un selfie înainte de a se conecta în aplicație. De asemenea, Uber a oferit șoferilor produse dezinfectante și a instalat în mod gratuit panouri separatoare în majoritatea vehiculelor. Aplicația le reamintește șoferilor să se spele pe mâini, să-și dezinfecteze mașinile și să țină geamurile deschise pentru a facilita ventilația în timpul curselor.

Între 1 și 11 aprilie 2021, utilizatorii noi din Galați pot folosi codul HELLOGALAȚI pentru o reducere de 50% din costul primelor două curse UberX, pentru până la 7 lei reducere/ călătorie.

Cum folosesc pasagerii Uber:

•    Descarcă aplicația Uber pe telefonul tău și creează un cont
•    Aplicația se va deschide cu o întrebare simplă: „Încotro?”
•    După ce ai setat destinația, aplicația îți va arăta prețul călătoriei
•    Poți urmări statusul cursei și trimite localizarea pe hartă și timpul estimat de sosire prietenilor sau familiei
•    Plătește numerar sau prin intermediul plății electronice
•    Oferă rating și feedback șoferului
•    După finalizarea cursei, vei primi un e-mail cu o chitanță electronică, iar din contul tău Uber vei putea descărca factura fiscală

Cum se utilizează codurile promoționale:

•    Deschide meniul din stânga sus al aplicației
•    Mergi la “Wallet” -> “Adaugă cod promoțional”, scrie codul promoțional HELLOCGALAȚI pentru o reducere de 50% aplicată cursei Uber
•    Codul promoțional este acum activ în contul tău și se va aplica automat la următoarea cursă Uber
•    Codul promoțional este valid pentru cursele efectuate în Galați în perioada 1-11 aprilie 2021

 

Parallax

Vizualizari
3833
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri