Raluca Abrihan

Uber lansează în România o nouă aplicaţie pentru şoferi. Cum funcţionează

Thumbnail

Uber lansează o nouă aplicație pentru șoferii parteneri din România prin care aceştia pot vedea în timp real evoluția câștigurilor valoarea celei mai recente curse și pot urmări mai cât de aproape sunt de suma pe care și-au propus să o câștige în acea zi.

Versiunea Beta a aplicației a fost testată cu ajutorul șoferilor parteneri, pe baza experienței lor acumulate în timpul a peste 100.000 de călătorii, arată reprezentanţii Uber.

Iată cum funcţionează noua aplicaţie pentru şoferii parteneri ai companiei:

În partea de sus a ecranului, șoferii pot urmări acum în timp real evoluția câștigurilor. Pot vedea cu ușurință valoarea celei mai recente curse și pot urmări mai ușor cât de aproape sunt de suma pe care și-au propus să o câștige în acea zi.

Thumbnail

Noul Status Bar din partea de jos oferă în timp real actualizări privind cererea și oferta din zonele apropiate, zonele din oraș în care este activat tariful dinamic și cum pot ajunge cel mai ușor acolo.

Funcția Notificări îi anunță pe șoferi atunci când au primit feedback de la utilizatori sau când sunt schimbări în politica Uber.

Șoferii parteneri au acum posibilitatea de a-și face un profil mai complex. În acest fel, utilizatorii îi pot cunoaște mai bine și pot socializa mai ușor - a mai anunţat compania.

De asemenea, compania va lansa în următoarele luni li un ghid pentru cei care vor să devină soferi Uber.

Thumbnail

Parallax

Vizualizari
1304
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri