Raluca Abrihan

Cum luptă Twitter cu spamul

Thumbnail

Pentru a elimina conţinutul de tip spam din platformă, Twitter a anunţat că limitează numărul de conturi pe care un utilizator le poate urmări (follow), pe zi, de la 1.000 la 400. Asta după ce, recent, platforma a eliminat o serie de servicii care foloseau boţi care să ajute companiile să obţină in scurt timp cât mai mulţi urmăritori.

Sunt o serie de servicii care folosesc instrumente speciale prin care pot să trimită cereri de urmărire (follow) în masă, iar o mare parte dintre utilizatorii care primesc astfel de cereri vor da răspunde tot printro solicitare de urmărilre fără să îşi dea seama că au dat follow unui bot, notează techcrunch.com.

O mare parte dintre firmele care ofereau astfel de serivicii au fost interzise de Twitter la începutul acestui an, dar cum fenomentul nu a fost eliminat pe deplin, compania a anunţat că pentru a elimina spam-ul va limita numărul de cereri de urmărire pe care un utilizator le poate tirmite pe zi, de la 1.000 la 400.

În ciuda acestei măsuri multe fimre mici vor avea în continuare acces la instrumete care să facă follow în masa, dar măcar numărul celor care primesc astfel de cereri va fi redus considerabil.

Parallax

Vizualizari
108
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri