Adi Iacob

Twitter recunoaște că a folosit datele personale ale utilizatorilor în scop publicitar

Thumbnail

Reprezentanții Twitter și-au cerut scuze public pentru că au folosit "în mod necugetat" numere de telefon și adrese de e-mail furnizate de utilizatori în procesul de autentificare pentru a face publicitate țintită.

Informațiile personale ale unor utilizatori ai platformei de micro-blogging Twitter, numere de telefon și adrese de e-mail folosite la autentificare, au fost utilizate în scopuri publicitare, potrivit dpa.com, citat de Mediafax.

"Când ați furnizat o adresă de e-mail sau un număr de telefon din motive de securitate, aceste informații ar fi putut fi folosite în mod necugetat în scopuri publicitare", se arată într-un mesaj publicat pe platformă de reprezentanții Twitter.

"A fost o greșeală și ne cerem scuze. Ne pare rău de ce s-a întâmplat și luăm măsuri să nu se mai repete", se arată în același mesaj.

În prezent nu există informații cu privire la numărul persoanelor afectate, potrivit companiei cu sediul în San Francisco. Problema ar fi fost rezolvată la mijlocul lunii septembrie.
 

Parallax

Vizualizari
152
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri