Denisa Crăciun

Tranzacție pe piața românească a jocurilor de noroc: Un fond de investiții din Cehia achiziționează o participație de 67% din Get's Bet și Club King

Thumbnail

Un fond de investiții din Cehia achiziționează o participație de 67% din companiile Get's Bet și Club King care activează piața românească de jocuri de noroc.

Achiziția a fost anunțată miercuri, într-un comunicat către StartupCafe.ro. Este prima achiziție de acest fel a EMMA Capital în România.

EMMA Capital este un holding privat de investiții fondat în 2012 de omul de afaceri Jiří Šmejc.

În ultimii ani, compania s-a focusat pe piețele din Uniunea Europeană, dar este prezent și în alte piețe din Europa și Asia. Fondul investește în retail și companii orientate către clienți.

Compania deține Premier Energy, distribuitor și furnizor de gaz natural din România.

De cealaltă parte, Get’s Bet și Club King sunt companii românești de pariuri sportive și cazinouri înființate în 1993 și 2004 de Sandu Ghețu.

În urma acestei achiziții, managementul actual al celor două companii nu va fi schimbat.

„Fiind prima noastră achiziție pe piața (n.r. jocurilor de noroc) din România, ne-am propus să punem resursele și expertiza noastră în spatele unei companii cu un potențial puternic de creștere pe piața locală. De asemenea, ne-am evaluat cu atenție chimia cu managementul actual pentru a ne asigura că deciziile operaționale coincid cu obiectivul nostru comun, cel de a deveni unul dintre liderii pieței de jocuri de noroc din România” - Pavel Horak, Investment Director EMMA Capital.

Grupul de companii Get’s Bet a crescut în ultimii ani, odată cu extindere în zona de retail și în online, se mai arată în comunicat.

Parallax

Vizualizari
403
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri