Raluca Abrihan

Tranzacţie în IT-ul românesc: Companie de tehnologie din Cluj cumpără alarma.ro, jucător în domeniul monitorizării flotelor auto si este interesată de noi achiziţii

Thumbnail

AROBS Transilvania Software, companie IT cu sediul la Cluj, specializată în dezvoltarea de software pentru aplicații mobile și distribuitori de echipamente GPS, a preluat firma care deține alarma.ro și care este unul dintre principalii jucătorii din domeniul furnizării de soluții de monitorizare de flotă auto din România.

SAS Grup, firma românească ce deţine alarma.ro, preluată de AROBS, funcţionează în domeniul soluțiilor de optimizare a managementului de flotă și de gestionare a parcurilor auto şi are în prezent un portofoliu de peste 2200 de clienți interni și internaționali, potrivit unui comunicat transmis de AROBS.

„Acest pas face parte din strategia noastră de creștere prin achiziții, proces început încă din 2013 prin integrarea mai multor jucători locali. Căutăm în permanență să dezvoltăm atât gama de produse și servicii furnizate clienților noștri, cât și să ne diversificăm industriile pe care activăm. Căutăm în continuare alte oportunități de achiziții în România și în Europa de Est, pentru a ajunge la peste 100.000 de mașini monitorizate în următorul an. Soluția AROBS Track GPS este deosebit de flexibilă și adaptată atât firmelor mari, cât și celor cu parcuri auto mici. Din experiența noastră, firmele care achiziționează AROBS Track GPS realizează reduceri de costuri și creșteri ale controlului asupra flotei, beneficii care permit amortizarea investiției în primele luni de utilizare”, spune Voicu Oprean, fondator & CEO AROBS.

Adrian Dinu, CEO SAS Grup, va rămâne în continuare la conducerea alarma.ro și va juca un rol important în integrarea celor doua soluții, se mai anunţă în comunicatul transmis de companie.

AROBS are un portofoliu de circa 6.500 de clienți și peste 85.000 de vehicule monitorizate zilnic, are peste 750 de angajați şi sedii în şapte oraşe din ţără.

Parallax

Vizualizari
2500
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri