Smile Media

Transformarea studiourilor de design interior cu tehnologie de ultimă generație

intel-xeon-4th-gen-package

În peisajul industriei creative aflat în continuă evoluție, progresele tehnologice joacă un rol crucial în îmbunătățirea eficienței, productivității și creativității. Termeni precum Inteligență Artificială și Securitatea Datelor devin din ce în ce mai frecvenți în discursul comun, reflectând adaptarea continuă a industriei la noile tehnologii emergente. Soluțiile inovatoare sunt în continuă dezvoltare pentru a simplifica și îmbunătăți procesele de lucru ale oamenilor.

Colaborare Îmbunătățită și Feedback Instantaneu

Machetele 3D fotorealiste create cu ajutorul procesoarelor Intel Xeon din cea de-a 4-a generație aduc un nivel incredibil de detaliu și realism în schițele de design. Acest lucru oferă clienților șansa de a explora și interacționa cu propunerile de design într-un mediu virtual care se apropie cât mai mult de realitate. Posibilitatea de a vedea materialele, iluminatul și aranjamentele spațiale într-un mod atât de detaliat permite luarea unor decizii informate, transformând procesul de feedback al designului într-o experiență interactivă. Astfel, Inteligența Artificială integrată pe procesoare devine un partener esențial în demersul creativ, accelerând fluxurile de lucru și oferind rezultate de calitate superioară într-un timp mai scurt. Prin implementarea acestui nivel de interactivitate și detaliu în procesul de design interior, procesoarele Intel Xeon nu doar că transformă experiența creativă, dar și adaugă un avantaj competitiv studiourilor de design care adoptă tehnologiile taberei albastre. În esență, este o evoluție semnificativă care consolidează poziția Intel ca lider în furnizarea de soluții tehnologice inovatoare și eficiente pentru industria creativă.
 

intel 4th

Practicabilitatea performanței în Industria Creativă

Procesoarele Intel Xeon Gen 4 livrează un nou standard în puterea de procesare al volumului mare de date utilizate în industria creativității. Cu ajutorul stațiilor de lucru alimentate de „CPU-urile albastre”, utilizatorii beneficiază de Advanced Matrix Extensions. Pe scurt, AMX reprezintă o microcomponentă care ajută la optimizarea și accelerarea sarcinilor de lucru de învățare profundă (Deep Learning) care se bazează algoritmi atent implementați ajutați de Inteligența Artificială.

Practic, utilitatea microcomponentei pentru specialiștii din domeniul creativ este sprijinită de tehnologiile on-board, precum:

  • Inteligența Generativă: Utilizează tehnologia Intel® AMX pentru a accelera performanța sarcinilor de instruire a învățării profunde în cazuri de utilizare precum generarea de conținut creativ (imagini, videoclipuri, și audio).
  • Viziune Artificială: Diminuează intervalul de la capturarea materialelor video și a imaginilor la înțelegerea și acționarea pentru a oferi clienților experiențe excepționale și a sprijini îmbunătățirea eficienței și reducerea costurilor operaționale în afaceri. 
  • Intel® Virtualization Technology: Permite accesarea și utilizarea întregii puteri grafice disponibilă pe o stație de lucru profesională.
  • Intel® Trusted Execution (Intel TXT) furnizează un nivel crescut de securitate prin respingerea atacurilor nivel hardware. Acest proces are loc înainte ca sistemul de operare să fie încărcat pe mașina virtuală.

 

intel xeon

Procesoarele Intel Xeon deblochează tranziția studiourilor de design clasice către unele Next-Gen alimentate de cele mai noi tehnologii, printre care enumerăm și Inteligența Artificială. Atât designerii, cât și clienții beneficiază eliminarea timpilor morți și acuratețe în ceea ce privește rezultatul final.

Intel Xeon poate fi achiziționat în diverse configurații de performanță prin partenerii ASBIS Romania. Mai multe informații despre produsele Intel Xeon aici.

Articol susținut de ASBIS

Parallax

Vizualizari
1560
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.432
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.88

expertise: 0.08

rating: 1.432

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 344
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri