Raluca Abrihan

TransferGo primește o finanțare de 4 milioane de lire sterline de la Silicon Valley Bank

Thumbnail

Platforma online TransferGo, folosită și de românii plecați în străinătate să trimită bani acasă, a primit o finanțare de 4 milioane de lire sterline din partea filialei din Marea Britanie a Silicon Valley Bank (SVB). Prin aceasta finanţare compania plănuieşte să continue dezvoltarea platformei sale de plăți în timp real, destinată atât consumatorilor, cât și IMM-urilor și companiilor mari.

Având peste 35 de ani de experință în colaborarea cu companii inovatoare, expertiza financiară și îndrumarea SVB vor permite TransferGo să implementeze un program de transformare accelerată a plăților digitale. "Transferurile de bani se dovedesc a fi un pilon principal al incluziunii financiare, chiar și în contextul unei pandemii, astfel că parteneriatul încheiat demonstrează că TransferGo și SVB își asumă angajamentul de a oferi serviciile lor milioanelor de imigranți care vor să trimită bani acasă - rapid, în siguranță și cu costuri reduse", explică reprenzentanţii platformei.

TransferGo a înregistrat o creștere de peste 117% a transferurilor de bani transfrontaliere în coridoarele sale de transfer, în ultimul an fiscal. Astfel că, finanțarea va fi cu precădere orientată către dezvoltarea serviciului de plăți în timp real și a modelului local-in local-out, care permite celor 2,5 milioane de clienți din întreaga lume să trimită bani peste hotare în doar câteva secunde, au anunţat reprezentanţii companiei.

Compania, care a ajuns recent la 2,5 milioane de utilizatori și care a atras în iunie o investiție suplimentară de 10 milioane de dolari, este dedicată extinderii amprentei sale globale și lansării de noi servicii pe platforma sa de transferuri de bani transfrontaliere. De asemenea, TransferGo a semnat de curând un parteneriat cu VISA , pentru a permite transferuri pe card la nivel mondial.

TransferGo a fost fondată în 2012 la Londra, de 4 antreprenori lituanieni: Arnas Lukosevicius, Daumantas Dvilinskas, Edvinas Sersniovas și Justinas Lasevicius.

Parallax

Vizualizari
608
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri