Denisa Crăciun

Tinder va permite utilizatorilor să își adauge cartea de identitate în aplicație

Thumbnail

Platforma de dating Tinder a anunțat în această dimineață că, în „trimestrele următoare”, utilizatorii din toată lumea își vor putea adăuga cartea de identitate în aplicație. Funcția va fi gratuită pentru toți userii, exact ca opțiunea de verificare a fotografiilor.

Posibilitatea de a introduce actul de identitate în aplicație a fost lansată pentru prima dată în Japonia, în 2019, când utilizatorii Tinder puteau să vadă dacă cei cu care interacționează au cel puțin 18 ani.

Compania va verifica documentul pentru a avea acces la registrul infractorilor sau abuzatorilor, în regiunile în care aceste informații sunt accesibile.

Conform condițiilor de utilizare a aplicației, Tinder cere ca utilizatorii să nu aibă antecedente penale: să nu fi fost condamnați, să nu fi fost implicați în infracțiuni sexuale sau agresiuni.  

În prezent, funcția de verificare a fotografiei este marcată cu o bifă albastră pe profilul utilizatorilor, prin care își confirmă profilul, în timp ce verificarea cărții de identitate va produce o bifa distinctă.

Tinder a îmbunătățit de la an la an opțiunile de siguranță în aplicație, iar verificarea gratuită a actului de identitate poate ajuta userii să ia o decizie potrivită: dacă se simt sau nu confortabil întâlnindu-se cu utilizatorii neconfirmați.

Parallax

Vizualizari
688
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri