Raluca Abrihan

TikTok ar putea primi o ofertă record de 20 miliarde de dolari de la o altă platformă de socializare

Thumbnail

Şeful platformei de social media Triller, cunoscută mai mult pe piaţa din Statele Unite, spune că a făcut o ofertă record de 20 de milioane de dolari pentru achiziţia TikTok.

Investiţia ar urma să fie făcută prin fondul de investiţii Centricus Asset Management, cu sediul la Londra, mai scrie Reuters.

"Am trimis o ofertă direct președintelui ByteDance (compania care deţine TikTok) prin Centricus și avem confirmarea că a fost primită și este în curs de examinare de către el", a spus Bobby Sarnevesh, directorul Triller, citat de Reuters. Totuşi oficialii TikTok neagă că ar fi primit o astfel de ofertă.

Microsoft şi Oracle sunt alte două companii care s-au arătat interesate de achiziţia mult disputatei aplicaţii TikTok.

De asemenea, lanțul de magazine american Walmart a anunţat că ar putea licita alături de Microsoft pentru cumpărarea TikTok.

Triller este o platformă de divertisment care ajută creatorii de conţinut din întreaga lume să câştige popularitate. La fel ca TikTok, Triller îi ajută pe utilizatori să creeze videoclipuri cu conținut diferit și să le distribuie altor utilizatori în câteva secunde.
 
Triller susţine că are 65 de milioane de utilizatori activi lunar, față de cele 100 de milioane ale TikTok din Statele Unite. Triller a solicitat o evaluare de 1,25 miliarde de dolari după o nouă rundă de finanţare obţinută în această lună.

Preşedintele Donald Trump, un utilizator prolific al social media, şi-a făcut recent cont pe Triller.

 

Parallax

Vizualizari
1811
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri