Raluca Abrihan

O platformă românească testează capacitatea de trafic a unui site

Thumbnail

O platformă românească de tip SaaS de API Load Testing, 100% Serverless, dedicată companiilor mici și mijlocii de dezvoltare web, va fi lansată oficial pe 4 iunie. Această platformă oferă servicii de testare a capacității de susținere a traficului pe un site, iar noutatea pe care o aduce în piața din România constă în faptul că oferă suport pentru simularea exactă a pașilor unui utilizator.  Cum funcţionează şi cât costă.

Astfel, cu platfroma Rungutan va fi posibilă testarea anumitor segmente de pe un site, definind exact testele bazate pe comportamentul utilizatorului, conform rapoartelor preluate din aplicații precum Google Analytics, Facebook Pixel, Hotjar.

Pe lângă aceasta, cu Rungutan testerii se pot conecta și edita sau vizualiza testele fiecăruia din echipă, pot programa data exactă la care să ruleze teste fără intervenția lor și pot simula teste în același timp din peste 15 regiuni diferite ale lumii.

În ceea ce privește partea de costuri ale unui abonament de acces Rungutan, utilizatorii au 2 opțiuni. Aceștia pot alege fie un abonament lunar sau anual, în funcție de numărul de credite de care au nevoie pentru testele programate, fie pot alege opțiunea de Pay per Test. Această opțiune a fost gândită special în acord cu profilul companiilor vizate, care nu fac Load Testing în mod consistent. În acest fel, companiile au acces gratuit la platformă și la funcționalitățile acesteia, iar facturarea se va realiza doar în baza testelor propriu-zis rulate.

Costul abonamentelor variază între 20 și 99 dolari per membru de echipă, oferind între 50 și 450 de credite disponibile, iar costul unui test de bază este aproximativ 5 dolari.

De asemenea, toți cei ce vor să testeze platforma o pot face în mod gratuit, timp de o lună, dacă se înscriu pe site-ul oficial al acesteia. Pe toată perioada acestui Free Trial, cei interesați vor avea acces la beneficiile asociate abonamentului Enterprise și pot rula teste conform acestui plan.

Rungutan este creat de NETBEARS, o companie de DevOps-as-a-Service, certificată AWS, cu peste 3 ani de experiență pe piața globală.

Platforma a fost dezvoltată din resurse proprii, astfel că fondatorii cred în capacitatea acestui produs, dar și în valoarea adăugată pe care o pot aduce utilizatorilor finali. În același timp, aceștia țintesc în primă fază o investiție de 150.000 $ pentru a mări echipa și pentru a începe lucrul la versiunea Enterprise a platformei.

Parallax

Vizualizari
1180
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri