Raluca Abrihan

Tesla investește 1,5 miliarde dolari în Bitcoin și ar putea accepta plățile cu criptomonede

Thumbnail

Tesla a cumpărat Bitcoin de 1,5 miliarde de dolari și anunță că în viitor ar putea accepta plăți cu această criptomonedă. Compania fondată de Elon Musk este cea mai mare firmă listată la bursă care investește în Bitcoin, iar antreprenorul a făcut adesea afirmații legate de această criptomonedă, care au dus la importante fluctuații de preț, scrie Crowdfundinsider.com.

Decizia de investiție în Bitcoin a fost aprobată de Comitetul de Audit al Consiliului Tesla, potrivit anunțului făcut de companie.

Tesla a mai anunțat că potrivit noii politici a companiei ar putea „achiziționa și deține active digitale periodic sau pe termen lung”. În plus, Tesla a mai declarat că se așteaptă să Bitcoin să fie acceptată pe viitor ca formă de plată pentru produsele sale. Dar reprezentanții companiei au mai adăugat că „activele digitale au fost în trecut și pot continua să fie extrem de volatile, inclusiv ca urmare a diferitelor riscuri și incertitudini asociate”.

Elon Musk, fondatorul Tesla, a comentat adesea cu privire la piața criptomonedelor, inclusiv Bitcoin și mai recent cu privire la Dogecoin. Comentariile sale au fost văzute ca alimentând volatilitatea în criptomonedelor. Musk a făcut recent pe Twitter un sondaj despre Dogecoin.

Parallax

Vizualizari
3614
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri