Claudiu Zamfir

Telegram introduce ștergerea totală a mesajelor schimbate cu o persoană

Thumbnail

Serviciul de mesagerie Telegram, fondat de programatorii ruși Nikolai și Pavel Durov,  introduce o funcție prin care utilizatorul poate șterge toate mesajele schimbate cu o anumită persoană, de pe telefoanele ambelor părți.

„Funcția <<unsend>> (retragere a mesajului trimis - n.r.) pe care am introdus-o acum 2 ani a funcționat numai pentru mesajele trimise de tine și numai timp de 48 de ore. Acum poți să dai <<unsend>>  și mesajelor pe care le-ai primit, fără limită de timp. De asemenea, poți să ștergeți în întregime chat-ul privat de pe dispozitivul tău și de pe al celeilalte persoane, cu doar două tap-uri” - a anunțat Telegram, duminică.

via GIPHY

Înființat în anul 2013, Telegram a ajuns la 200 de milioane de utilizatori în toată lumea, conform datelor din martie 2018. Telegram a fost lansat de programatorii ruși Nikolai și Pavel Durov, compania fiind înregistrată la Londra. Cei doi frați sunt și fondatorii rețelei sociale rusești VK, din care s-au retras după ce a fost cumpărată de  grupul Mail.ru.

Parallax

Vizualizari
2959
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri