Claudiu Zamfir

Mii de telefoane folosite, pe care OMV Petrom voia să le caseze, vor fi recondiționate și vândute de Flip.ro consumatorilor, pe piața SH

reparatie telefon

OMV Petrom nu va mai casa un număr de peste 2.500 de telefoane mobile folosite în compania petrolieră, ci le va vinde startup-ului Flip.ro, care le va recondiționa și la va scoate la comercializare, mai departe, pe platforma sa de comerț online de gadget-uri la mâna a doua.

În prima fază, peste 500 de terminale mobile destinate casării au fost deja cumpărate de Flip.ro și vor fi recondiționate și revândute cu o garanție de 12 luni - au anunțat, joi, cele două companii, într-un comunicat.

Contractul dintre cele două firme, semnat pentru o perioada de 3 ani, prevede preluarea a peste 2.500 de terminale mobile.

Alina Popa, CFO OMV Petrom:

„Prin reintroducerea în circulație a terminalelor mobile recondiționate, contribuim la reducerea volumului de deșeuri și a emisiilor de carbon. Dovedim astfel că proiectele de economie circulară pot fi implementate cu succes pe piața din România.”  

Nicolae Trofin, Chief Sales Business Partnerships în cadrul Flip.ro:

„Ne bucurăm că o companie atât de importantă, așa cum este OMV Petrom, a ales să se implice în acest proiect important de economie circulară. Prin această colaborare repunem pe piață sute de noi terminale și contribuim astfel la protecția mediului. Suntem convinși că și alte companii vor urma exemplul OMV Petrom și vor alege să recicleze terminalele mobile care altfel ar fi devenit deșeuri”.

Flip.ro este un marketplace înființat în 2019, de către 3 tineri antreprenori: Alin Luca, Alex Burghelia și George Moroianu. În prezent, Flip este liderul companiilor de tehnologie din Romania care cumpără și vinde telefoane recondiționate. Ca și în cazul cumpărării unui telefon nou, produsele achiziționate de la Flip.ro includ o garanție de 12 de luni, livrare rapidă și suport permanent pentru clienți. În plus, cumpărarea unui telefon recondiționat va contribui, de asemenea, la protejarea planetei noastre.

Din 2021, platforma face parte din grupul eMAG de la care a primit și finanțare de 8 milioane de euro, a ajuns la peste 130 de angajați și s-a lansat deja în Bulgaria și Ungaria. Până acum peste 120.000 de clienți au apelat la Flip.ro pentru a vinde sau cumpăra un telefon ca nou, la prețuri avantajoase.

Parallax

Vizualizari
3362
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri