Raluca Abrihan

Unul dintre cei mai mari curieri internaţionali care fac transport şi în România anunţă o creştere semnificativă a tarifelor de anul viitor

Thumbnail

DHL Express, unul dintre cele mai mari servicii de curierat internațional a anunţaț vineri modificarea anuală a tarifelor, care va intra în vigoare la 1 ianuarie 2021. În România, tarifele serviciilor vor cunoaște o creștere medie de 5,9% față de tarifele stabilite pentru 2020.

În plus, costurile adiționale aplicate pentru coletele grele și paletii nesuprapozabil vor fi și acestea ajustate la valoarea de 410 lei pe piesă, respectiv 845 de lei pe palet.

DHL Express modifică anual oferta de tarife, luând în considerare inflația, evoluția cursului valutar și alte costuri variabile, cum ar fi costurile referitoare la conformitatea legislației privind securitatea transporturilor, în fiecare din cele peste 220 de țări și teritorii pe care le deservim. Procentul de creștere a tarifelor variază de la țară la țară, în funcție de condițiile locale, și se va aplica tuturor clienților ale căror contracte în vigoare permit această ajustare - se anunţă într-un comunicat transmis de companie.

La 31 decembrie 2020, Regatul Unit va părăsi Uniunea Europeană. "Deși Deutsche Post DHL Group este obișnuit să facă față unei game largi de obstacole și bariere comerciale, această schimbare implică apariția unor costuri operaționale suplimentare semnificative pentru companie. Pentru a asigura continuitatea excelenței serviciilor pe care clienții noștri le așteaptă, de la 1 ianuarie 2021 se va percepe un cost adițional pentru toate expedierile vămuibile dintre Marea Britanie și țările Uniunii Europene, atât pentru cele care intră în țară, cât și pentru cele care ies. Ținând cont de informațiile disponibile în prezent, ne propunem ca acest cost să fie de 1 leu pe kilogram, respectiv de minim 25 de lei pe expediere. Acest cost poate fi ajustat, în cazul în care circumstanțele se modifică semnificativ", mai anunţă compania.

Parallax

Vizualizari
4727
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri