Denisa Crăciun

Un serviciu de streaming de muzică clasică, noua achiziție Apple

Thumbnail

Serviciul de streaming de muzică clasică Primephonic a fost achiziționat de compania americană Apple. Platforma de conținut audio exclusiv va returna banii actualilor abonați, care vor beneficia de 6 luni gratuite de abonament la Apple Music.

Apple a anunțat că odată cu achiziția Primephonic, va începe să lucreze la o aplicație proprie de streaming, prin care utilizatorii vor avea acces exclusiv la muzică clasică.

Detaliile tranzacției nu au fost încă anunțate de producătorul iPhone, însă compania a dezvăluit că viitoarea aplicație de streaming, care va fi lansată cel mai probabil anul viitor, va combina funcțiile disponibile în Apple Music cu interfața aplicației mobile Primephonic, potrivit unui comunicat de presă Apple.

Apple Music Classical va include opțiuni mai bune de navigare și căutare a compozitorului sau repertoriului, iar melodiile vor fi disponibile în format lossless.

„Iubim și respectăm profund muzica clasică, iar Primephonic a devenit un favorit al fanilor pasionați de muzica clasică”, a declarat Oliver Schusser, vicepreședintele Apple pentru Apple Music și Beats.

Acesta a completat că „împreună aducem noi funcții clasice extraordinare în Apple Music și, în viitorul apropiat, vom oferi o experiență clasică dedicată, care va fi cu adevărat cea mai bună din lume”.

De cealaltă parte, Thomas Steffens, co-fondatorul și CEO-ul (directorul general) Primephonic spune că „ariștii adoră serviciul Primephonic […], iar acum avem oportunitatea de a ne alătura Apple pentru a oferi cea mai bună experiență pentru milioane de ascultători”.

Parallax

Vizualizari
351
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri