Adi Iacob

Un start-up românesc care a dezvoltat produse folosite de Apple și Samsung, cumpărat de o companie americană

Thumbnail

Startup-ul românesc Froala Labs, lansat de programatorii Ştefan şi Diana Neculai, a fost cumpărat de compania americană de software Idera.

Froala, folosit de mii de companii la nivel global printre care și Apple, Samsung, Toyota, IBM, Amazon, Ebay și Adobe, ajută programatorii de aplicații să dezvolte și editeze conținutul web mai ușor și mai rapid.

Thumbnail
froala.com

În plus, produsele startup-ului includ mai mult de 170 de design-uri open source pentru a construi aplicații web moderne, potrivit unui comunicat de presă al Froala

“Am fost în contact cu Idera de ceva vreme și împreună vom continua să ne dezvoltăm produsele și serviciile și să le facem mai bune. La fel ca noi, (Idera) construiesc instrumente software pentru a ușura viața programatorilor”, scrie Diana Neculai pe blogul startup-ului.

Startup-ul românesc are peste 6000 de clienți, inclusiv companii din Fortune 100, din peste 110 de țări din întreaga lume.

Thumbnail
froala.com

Prețurile pachetelor oferite de Froala pornesc de la 99 de dolari pe an pentru un cont Hobby, 349 de dolari pentru un cont Professional și 899 pentru varianta Business.

Idera este o companie americană fondată în anul 2000, care oferă software și sisteme de management al aplicațiilor pentru serverele Microsoft Windows și Linux. Are sediul în Houston, Texas și deține birouri în Australia, Austria și Marea Britanie. Idera se concentrează pe gestionarea și monitorizarea serverelor și aplicațiilor pentru IMM-uri.

Suma pentru care Idera a achiziționat startup-ul românesc nu a fost dezvăluită.

Cum funcționează Froala WYSIWYG Editor:

Parallax

Vizualizari
1249
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri