Adi Iacob

Start-up IT din Cluj, cumpărat de o companie olandeză

Thumbnail

Startup-ul românesc care se concentrează pe serviciile de autentificare prin mai mulți pași, fără parolă - Unloq - a fost cumpărat de iWelcome, o companie europeană de Identity as a Service cu birouri în Olanda și România. Startup-ul din Cluj-Napoca a dezvoltat un sistem de autentificare securizată, înlocuind parolele cu acceptul dat de utilizatori de pe telefonul mobil, în urma unei notificări. 

iWelcome este un furnizor de servicii de management al identității și accesului (Access Management as a Service - IDAAS), ajutând afacerile să gestioneze accesul angajaților, clienților, partenerilor și furnizorilor acestora într-un mod simplu și eficient pe diferite platforme online. Compania europeană a fost fondată în 2010 și are birouri în Olanda și România. 

Startup-ul românesc fondat de Mircea Patachi si Adrian Bunta la Cluj, a început colaborarea cu iWelcome în 2016, când compania căuta un partener care să-i ajute să integreze autentificarea multifactorială personalizată.

De-a lungul timpului, cele două afaceri au dezvoltat o relație de lucru bună, bazată pe misiunea comună de a oferi soluții de autentificare și gestionare a identității. Atutentificarea fără parolă a Unloq este deja utilizată de unii dintre clienții iWelcome.

Brandul românesc va migra sub brandul iWelcome, iar în următoarele luni va fi lansată o nouă aplicație Unloq, sub brandul iWelcome. Reprezentanții Unloq au anunțat pe blogul startup-ului că serviciile lor vor fi operaționale până pe 31 decembrie 2019.

Companiile nu au oferit detalii cu privire la termenii financiari ai tranzacției.
 

Parallax

Vizualizari
1423
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri