Adi Iacob

Un start-up care oferă filme și jocuri în realitate virtuală în avioane și autobuze obține investiții de 4 milioane €

Thumbnail

Un startup care oferă afacerilor din domeniul turismului servicii de divertisment bazate pe realitate virtuală a a încheiat cu succes o rundă de finanțare de peste 4 milioane de euro. Inflight VR oferă clienților companiilor aeriene, firmelor de transport cu autobuze și operatorilor de săli de așteptare din aeroporturi și gări acces la jocuri 3D, filme, imagini și documentare în realitate virtuală.

Fondurile provin în principal de la acționarii existenți, firme de capital de risc, precum Motu Ventures și CBC Investments, dar și de la noi investitori precum Stefan Lauer, fost membru al echipei de conducere a companiei aeriene Lufthansa, scrie EU-startups.com.

Fondat în 2014, Inflight VR are sedii la Munchen și Barcelona. Echipa sa multinațională de experți în realitate virtuală a dezvoltat o soluție pentru a satisface nevoile companiilor de transport, permițând implementarea fără probleme a unui sistem de divertisment în realitate virtuală - bazat pe căști VR individuale. 

Serviciile oferite de startup au fost implementate în autobuze, avioane și săli de așteptare din Asia, Europa, Orientul Mijlociu și America de Nord.

Operatorii de lounge-uri precum Aviapartner și Star Alliance, companii aeriene precum Iberia, Jin Air, Singapore Airlines, SunExpress sau EL AL și compania europeană de transport cu autobuze - FlixBus - au fost parteneri apropiați și au adoptat tehnologia dezvoltată de Inflight VR.
 

Parallax

Vizualizari
427
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri