Claudiu Zamfir

București: Peste 640 de spații comerciale, scoase la închiriere prin licitație, de municipalitate- proiect de hotărâre

Thumbnail

Antreprenorii vor avea la dispoziție peste 640 de spații comerciale aflate în zone centrale ale Bucureștiului, pe care municipalitatea vrea să le scoată la închiriere prin procedură de licitație publică, din luna septembrie 2022, potrivit unui proiect de hotărâre a Consiliului General al Municipiului București.

„Primăria Capitalei scoate la licitaţie de închiriere cu strigare 600 de spaţii comerciale poziţionate în Centru. Da, capitalizăm fondul imobiliar și aducem bani la buget. Licitații cu strigare, mai transparent nu se poate. (...) Așa vom proceda din luna septembrie pentru a valorifica spațiile comerciale. Fără pile și relații, fără contracte date pe sub mână. Procedură clară, transparentă, organizată în Sala de Consiliu a PMB. Scoatem la licitația cu strigare un total de 600 de spații comerciale, poziționate în zona centrală a Capitalei” - a anunțat, pe Facebook, primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, președintele PNL București.

Propunerea de Hotărâre de Consiliu General,  inițiată de viceprimarul Stelian Bujduveanu, se referă la 642 de spații potențial comerciale, cu o suprafață totală de 65.598 mp, administrate de Administrația Fondului Imobiliar (AFI) al Bucureștiului, din subordinea Primăriei Generale.

Acestea sunt descrise drept „spații situate în zone centrale, dar lăsate în paragină”.

Inițiatorii proiectului de hotărâre consideră că prin atribuirea spațiilor respective către antreprenori acestea vor fi igienizate și renovate și, în plus, Primăria Capitalei va obține și bani din chirii.

Descarcă de AICI proiectul de Hotărâre de Consiliu General și urmărește site-urile municipalității pentru a prinde licitația.

 

Parallax

Vizualizari
4025
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri