Raluca Abrihan

Snapchat îşi face platformă de jocuri

Thumbnail

Snap Inc, compania care a creat aplicaţia de Snapchat, îşi va lansa propria platformă de jocuri, luna următoare, potrivit unor surse citate de Reuters. Aceasta va publica câteva jocuri făcute de dezvoltatori din afara companiei, dar care vor funcţiona doar pe Snapchat.

Proiectul, al cărui nume de cod este “Project Cognac” ar urma să fie prezentat la un summit organizat de Snap pe 4 aprilie.

Snapchat, aplicaţie cunoscută pentru mesajele care dispar la scurta vreme după ce au fost trimise şi filtrele sale de imagini, se află în declin după ce Instagram (deţinută de Facebook) a copiat o parte dintre funcţionalităţile Snapchat pentru seriviciu său de chat.

De asemenea, noul design al Snapchat, lansat anul trecut, a dus la pierderi importante în ceea ce priveşte numărul de utilizatori şi dar si advertiseri. Decizia de a schimba designul a fost o mare greşeală, după cum recunoşte şi Evan Spiegel, CEO-ul Snap: „Cea mai mare greșeală pe care am făcut-o cu reproiectarea a fost compromiterea valorii de bază a produsului nostru, de a fi  cel mai rapid mijloc de comunicare. Redesenarea Friend Feed-ului algoritmic a făcut să fie mai greu să găsești persoanele potrivite cu care să vorbești și nu am avut timp să optimizăm Friend Feed-ul pentru performanțe rapide. Ne-am încetinit produsul și asta i-a erodat valoarea de bază”.

Snapchat a mai anunţat, recent, că ar urma să lanseze funcții similare platformei Pinterest.

Parallax

Vizualizari
411
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri