Claudiu Zamfir

Site-ul românesc IXA, pe care se compară prețurile de Black Friday, vândut cu 15.000 EUR

Thumbnail

Comparatorul românesc de prețuri IXA.ro, care se folosește și pentru a verifica ofertele magazinelor online de Black Friday, a fost cumpărat pentru suma de 15.000 de euro, de o firmă de automatizări pentru comerțul pe internet.

Platforma FamShop spune că a cumpărat integral IXA.ro pentru a-și îmbunătăți serviciile de monitorizare a prețurilor.

IXA este un comparator de prețuri lansat în vara anului 2021, care oferă posibilitatea utilizatorilor de a stabili alerte de preț pentru produsele dorite, astfel încât aceștia să fie anunțați când prețul scade la suma dorită de ei.

Comparatorul are și o bază de date cu istoric de preț pentru fiecare produs, ceea este de ajutor pentru consumatori când vor să verifice dacă ofertele magazinelor online de Black Friday chiar conțin reducerile de prețuri afișate.

Baza de date a IXA depășește acum 800.000 de produse, iar FamShop își propune ca în următoarele 6 luni cumparatorul său să urmăreacă mai mult de 1 milion de produse.

Printre categoriile de produse urmărite se numără cărți, articole beauty, jucării, electrocasnice, articole vestimentare și unelte.

Modelul de business al IXA se bazează pe marketing afiliat și are în portofoliu peste 60 de site-uri urmărite, oferind și soluții de creditare rapidă cu parteneri din domeniul financiar.

Parallax

Vizualizari
669
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri