Adi Iacob

Serena Williams și Usain Bolt investesc într-o platformă online de evenimente sportive

Thumbnail

Platforma online Let’s Do This, dedicată evenimentelor sportive de anduranță — de la curse scurte la maratoane dificile — a obținut investiții de 5 milioane de dolari. Printre investitori se numără tenismena americană Serena Williams și atletul jamaican Usain Bolt. 

Lista investitorilor include și fondurile de investiții Y Combinator, Shasta, Index și FJ Labs, dar și investitori de tip angel precum Paul Buchheit (inginerul care a creat Gmail) și Andy Philips (investitor în Booking.com), scrie TechCrunch.

Platforma listează peste 30.000 de curse de toate felurile și disciplinele și pretinde a fi cel mai mare agregator pentru evenimentele de anduranță din lume, oferind informații cheie despre curse și beneficii exclusive pentru membri — cum anularea gratuită a unei înscrieri.

„Am văzut impactul incredibil pe care îl pot avea aceste evenimente asupra sănătății și fericirii oamenilor. Îmi place că Let’s Do This nu doar că face evenimentele acestea mai accesibile, ci contribuie și la susținerea sportivilor", a afirmat Serena Williams.

Startup-ul a fost fondat de doi prieteni din copilărie — Alex Rose și Sam Browne. Echipa lor este formată din foști angajați ai Google, Oracle, Deliveroo și SkyScanner.

Parallax

Vizualizari
373
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri