Adi Iacob

Șeful Twitter: Bitcoin va fi singura monedă folosită în întreaga lume în 10 ani

Thumbnail

CEO-ul Twitter și Sqare, Jack Dorsey, are așteptări mari pentru bitcoin, susținând într-un interviu recent pentru The Times că moneda digitală va deveni monedă unică la nivel mondial în 10 ani.

În ultimă instanță, lumea va avea o monedă unică, internetul va avea o monedă unică. Eu personal cred că va fi bitcoin, a afirmat șeful Twitter. Dorsey spune că tranziția s-ar putea întâmpla peste zece ani sau chiar mai repede. Totuși, așteptările lui par a fi nerealiste, chiar dacă popularitatea criptomonedelor a crescut la un nivel record, scrie The Verge.

Faptul că Jack Dorsey este un fan al criptomonedelor nu este surprinzător. Pe lângă faptul că este CEO-ul Twitter, Dorsey este și CEO la Square, care a adăugat recent opțiunea de a cumpăra și de a vinde bitcoin direct din aplicația Square Cash. 

De asemenea, compania a lansat o poveste ilustrată pentru copii în care sunt explicate avantajele monedei digitale. 

Thumbnail
Captură cash.me/bitcoin
Thumbnail
Captură cash.me/bitcoin

Într-un interviu acordat The Verge, șeful Twitter a vorbit despre beneficiile aduse de bitcoin ca monedă, descriind-o drept "o deblocare" pentru domeniul financiar. 

Se ştie că Jack Dorsey deţine la rândul său bitcoin, însă suma exactă nu se cunoaşte.

Interesant este că Dorsey a fost la Londra pentru interviu ca parte a unui turneu promoțional pentru Square, iar The Times relatează că a refuzat să răspundă la orice întrebare legată de Twitter.

Surse: The Times The Verge, Cash.me
Parallax

Vizualizari
3477
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri