Răzvan Tătaru

Samsung, desemnat „Cel mai bun angajator din lume” de revista Forbes

Magazin Samsung

Samsung a primit premiul pentru „Cel Mai Bun angajator din lume” în luna noiembrie, acordat de către revista Forbes, potrivit unui comunicat transmis, luni, StartupCafe.ro.

Samsung Electronics a primit pentru al patrulea an consecutiv titlul de „Cel Mai Bun Angajator din Lume” din partea Forbes.

Revista Forbes a evidențiat modul în care companiile de top, inclusiv Samsung, pun accent pe oportunitățile de creștere, cooperarea globală, lucrul la distanță și pe modul în care stimulează și motivează angajații în a-i face să simtă că munca pe care o depun este una importantă.

Poziționarea Samsung în top este rezultatul nivelului ridicat de satisfacție și mândrie pe care angajații îl au în ceea ce privește compania, precum și al reputației pozitive pe care brandul o are în industrie, potrivit comunicatului.

Articolul Forbes subliniază faptul că Samsung oferă facilități cum ar fi restaurante in-house, clinici, centre de fitness, clinici de consiliere pentru sănătatea mintală și altele. De asemenea, compania este implicată în programe filantropice care contribuie la comunitatea locală, cum este de exemplu și programul „Solve for Tomorrow”.

Revista a întrebat peste 170.000 de angajați din 50 de țări diferite, inclusiv SUA, Regatul Unit, Germania, China, India, Vietnam, Coreea și altele, cu ajutorul Statista, o platformă de date statistice și business intelligence.

Participanții au evaluat responsabilitatea socială a Samsung, performanța economică, condițiile de muncă și au răspuns la întrebarea dacă ar recomanda compania familiei sau prietenilor.

Parallax

Vizualizari
171
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri