Raluca Abrihan

O firmă românească de e securitate cibernetică anunţă listarea la bursă pe piața AeRO

Thumbnail

Safetech Innovations SA, firmă românească de securitate cibernetică, anunță intenția de listare pe piața AeRO a Bursei de Valori București până la sfârșitul anului. Înainte de listare, Safetech Innovations va realiza un plasament privat pentru acțiuni noi cu intenția de a atrage 2,5 milioane de lei de la investitorii BVB.

„În ultimii doi ani ne-am concentrat atenția în vederea pregătirii Safetech Innovations pentru investitorii Bursei de Valori București. Ne-am revizuit modelul de business, am îmbunătățit oferta de servicii şi am restructurat compania pe plan intern. Pentru anul 2020, în ciuda pandemiei, intenționăm să creștem veniturile cu aproximativ 15%, iar profitul net cu aproximativ 60% față de rezultatele înregistrate în anul precedent. Ne bucurăm să anunțăm că suntem pregătiți pentru plasamentul privat și listarea ulterioară pe piața AeRO”, a declarat Victor Gânsac, Director General, Safetech Innovations.

Safetech Innovations a fost înființată în 2011 și este o companie dedicată exclusiv securității informației, care oferă atât servicii în ​​domeniul securității, cât și pentru implementarea soluțiilor de securitate cibernetică. Safetech Innovations oferă monitorizare și răspuns 24/7 a securității cibernetice, audituri de securitate, teste de penetrare, gestionarea riscurilor de securitate și servicii de guvernanță a securității. Compania deține și operează STI CERT – Safetech Computer Emergency Response Team, unul dintre primele CSIRT-uri private înființate în România, acreditat la nivel internațional, care asigură companiilor din sectoarele privat și public monitorizarea continuă a amenințărilor cibernetice și intervenția în caz de incidente de securitate. STI CERT oferă un sistem de monitorizare 24/7, alertare, managementul incidentelor și investigații și acoperă toate tipurile de incidente de securitate cibernetică prin metode centralizate, asigurate de o echipă de experți și ethical hackeri.

În 2019, Safetech Innovations a înregistrat o cifră de afaceri de 10,5 milioane lei, cu o creștere de 56,4% față de rezultatul din 2018 și un profit net de 1,25 milioane lei, cu o creștere de 26,3% față de 2018. În 2019, compania a avut o marjă de profit net de 11,8%. În prima jumătate a anului 2020, Safetech Innovations a înregistrat o cifră de afaceri de 5,3 milioane lei (+60,7% față de S1 2019) și un profit net de 450.246 lei (+61,5% față de S1 2019). Pentru întregul an 2020, conducerea estimează venituri de 15,6 milioane lei și la un profit net de 2 milioane lei. Compania are în prezent 43 de angajați.

Parallax

Vizualizari
692
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri