Claudiu Zamfir

Roșii și alte legume de la fermieri români, pe platforma online Freshful by eMAG

Thumbnail

Fermieri din apropiere de București s-au înțeles cu cei de la platforma online de livrări rapide Freshful by eMAG să le preia roșiile și alte legume din grădină, pentru a servi consumatorii din Capitală și județul Ilfov.

Astfel, legume de la producătorii locali din Băleni, județul Dâmbovița, au acces la peste 40.000 de clienți. În secțiunea dedicată legumelor „Din Grădină”, platforma promite „produse cu gust obținute din semințe ale unor soiuri cu tradiție în România și crescute fără pesticide și erbicide”.

„Agricultură este ce știm noi să facem. Când Freshful ne-a propus să fim parteneri și să cultivăm legume pentru clienții lor din București și Ilfov, ne-au spus să ne gândim la gust. Obligatoriu gust. Așa că ne-am întors la soiurile din copilăria noastră, iar dintre cele noi, le-am ales doar pe cele cu adevărat gustoase. Le creștem cu atenție, le stropim numai când e nevoie și cu ce trebuie astfel încât să păstrăm gustul și clienții să fie mulțumiți. De când ne știm noi, doar așa facem agricultură și sperăm că legumele crescute de noi, pe care le pune Freshful pe masa cumpărătorilor, să fie exact așa cum și le doresc”, a spus agricultorul Alin Dan, citat într-un comunicat Freshful by eMAG.

„Legumele Din Grădină sunt dorința noastră de a oferi consumatorilor gustul de altă dată pe care ei îl apreciază atât de mult, îl caută, iar când îl găsesc vor să-l păstreze. Productivitatea va fi constantă pe perioada verii si ne vom asigura că în fiecare săptămână, în ritmul creșterii lor și al recoltării, aceste legume excepționale cu gust plin, autentic, se vor regăsi în oferta Freshful by eMAG. În sortimentația Freshful, peste 50% dintre produse provin de la producători locali, iar de astăzi îi includem aici și pe cultivatorii din Băleni. Alături de ei toți vrem să susținem preferința clienților noștri pentru prospețime”, a spus și Anca Leopea – marketing manager Freshful by eMAG.

Parallax

Vizualizari
897
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri