Adi Iacob

VIDEO România a "selecționat" membrii echipei naționale de FIFA: 4 gameri ne vor reprezenta în competiții internaționale

Thumbnail

În cadrul evenimentului Bucharest Gaming Week a luat naștere Echipa Națională de FIFA a României. Turneul Național de FIFA, organizat de Federația Română de Fotbal, a adus laolaltă jucători din toată țara, care s-au luptat pentru primele 4 locuri din Națională . În viitor, echipa națională de FIFA a României va disputa diferite turnee amicale contra altor astfel de echipe.

La turneu au evoluat în prima zi 16 jucători care au obținut dreptul de participare în urma competițiilor online. Aceștia au fost împărțiți în patru grupe, iar primii doi au mers mai departe în „sferturi”.

Turneul din București a fost câștigat de Dan Buzărnescu, care l-a învins în finală pe Marius Bucur. Ceilalți doi noi membri ai Echipei Naționale de FIFA sunt semifinaliștii Tudor Buțan și Robert Dumitru. 

 

 

Tot în cadrul evenimentului principal a avut loc și finala ESL SEC (Southeast Europe Championship) de Counter Strike: Global Offensive (CS:GO), unde s-a calificat și Nexus Gaming, singura echipă românească rămasă în lupta după sesiunile online de calificări. Premiul cel mare, de 10.000 de euro, a fost câștigat de Windigo, echipă originară din Bulgaria, care a mers mai departe în finala Bucharest Gaming Week CS:GO Invitational by ESL.

Citește și Premiu de 50.000 euro: O echipă românească ajunge în finala turneului de Counter Strike: Global Offensive de la București

Finala Bucharest Gaming Week CS:GO Invitational by ESL, în cadrul căreia s-au întrecut 4 dintre cele mai bune echipe de CS:GO din lume. Câștigătoarea trofeului a fost echipa Avangar, originară din Kazakhstan, care a obținut premiul cel mare în valoare de 25.000 Euro.

Evenimentul a adunat aproximativ 12.000 de pasionați de esports, gameri dedicați și membri ai industriei dezvoltatoare de jocuri video din România.

Parallax

Vizualizari
830
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri