Claudiu Zamfir

Românii pot face plăți cu telefonul, prin aplicația Google Pay

Thumbnail

Aplicația de plăți Google Pay este disponibilă și în România, începând de marți, 8 septembrie 2021, a anunțat compania americană de tehnologie, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro.

Până în prezent, soluția Google Pay era disponibilă în România prin intermediul aplicațiilor de plată ale partenerilor, bănci sau operatori de plăți electronice.

Thumbnail

Aplicația Google Pay va putea fi folosită de toți utilizatorii de telefoane Android din România pentru a realiza plăți contactless sau online, într-un mod simplu și sigur.

Aplicația Google Pay oferă un mod rapid de a plăti în magazine și protejează datele de plată prin multiple niveluri de securitate.

Mai mult, Google Pay simplifică păstrarea biletelor de îmbarcare și a cardurilor de loialitate.

De asemenea, odată cu disponibilitatea aplicației devine disponibil și suportul pentru Google Pay pentru dispozitivele cu sistemul de operare Wear OS. Astfel, plata cu smartwatch-ul va fi mult mai simplă.  

Thumbnail

Disponibilă în prezent în peste 30 de țări în toată lumea, aplicația Google Pay oferă plăți sigure, beneficiind de o securitate construită pe mai multe niveluri.  De exemplu, când este utilizată pentru plata în magazin, către comerciant este trimis numărul de card virtual, nu cel real. Dacă telefonul este pierdut sau furat, deținătorul poate să-l blocheze sau să-l șteargă folosind funcția „Găsește-mi dispozitivul”. Astfel de funcționalități ajută la păstrarea în siguranță a informațiilor sensibile.  

Aplicația Google Pay se poate descărca de AICI.

 

Parallax

Vizualizari
5894
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri